Vi som arbetar i ADDinvest har stor erfarenhet av att bygga och driva framgångsrika företag i Sverige och ute i Europa inom bl.a. media, retail, telekom, IT och FMCG.

Johan Kalling - VD

Johan har lång erfarenhet av att driva företag och stora projekt i ledande befattningar. Han har arbetat som koncernchef, VD och styrelseordförande i flera bolag i Sverige och internationellt. Johan har som VD varit med och utvecklat både små och stora börsnoterade bolag.


Ulf Sandberg

Grundare av mediebyrån Sandberg Media som snabbt blev marknadsledande i Sverige, senare under namnet Starcom. Startade även mediebyrån OMD i Sverige. Grundade och utvecklade även ett tiotal företag inom media och reklam under Starcomtiden, bla. inom DM, Event, Action Marketing och Online. Är idag partner och delägare i Widespace, Bokadirekt.se, Videofy.me, Europabutiken.se, PlayAd Media Group.


Lars-Johan Jarnheimer

Tidigare VD och koncernchef för Tele2 AB. Lars-Johan är idag aktiv i ett flertal styrelser såsom bl.a. INGKA-Holding (moderbolaget till IKEA), Eniro, CDON-group och Egmont International A/S.


Hans Langenskiöld

Hans har under sin karriär, som delägare eller som VD, varit med och byggt upp företag inom reklam (Ogilvy), undersökningar (TEMO/Synovate), snabbrörliga konsumentvaror (SodaStream) och webbhandel inom köksprodukter (KitchenLab) på den nordiska marknaden.


Fredrik Langenskiöld

Varit vVD på ABB Financial Services med globalt ansvar för affärsutveckling, strategisk planering och personal. Arbetat inom Tetra Pak med ansvar för Mexico och Argentina samt globalt ansvarig för försäljning och marknadsföring utanför Europa.


Clas Dahlén

Hans bakgrund omfattar såväl internationella koncerner som nystartade företag. Utnämnd till ”Årets Marknadschef 2103” har han drivit Mr Greens varumärke och lönsamhet till toppen av den svenska spelindustrin.

Vårt investeringsteam