Investeringsteam

ADDinvest I Riddargatan 30 I 114 57 Stockholm Sweden I info@addinvest.se

Vårt investeringsråd består av erfarna entreprenörer och företagsledare!

 

Hans Langenskiöld (VD)

 

Grundare av företag inom reklam (Ogilvy), undersökningar (TEMO/Synovate), snabbrörliga konsumentvaror (SodaStream) på den nordiska marknaden och webbhandel inom köksprodukter (KitchenLab).

 

 

Johan Kalling

 

Johan har lång erfarenhet av att driva företag och stora projekt i ledande befattningar. Han har arbetat som Koncernchef, VD och Styrelseordförande i flertalet bolag i Sverige och internationellt. Johan har arbetat i små respektive stora börsnoterade bolag som VD.

Lars-Johan Jarnheimer

 

Tidigare VD och koncernchef för Tele2 AB. Lars-Johan är idag aktiv i ett flertal styrelser såsom bl.a. INGKA-Holding (moderbolaget till IKEA), Eniro, Egmont international A/S, SAS och CDON-Group.

Ulf Sandberg

 

Grundare av mediebyrån Sandberg Media som snabbt blev marknadsledande i Sverige, senare under namnet Starcom. Startade även mediebyrån OMD i Sverige. Är idag partner och delägare i Widespace, Bokadirekt.se, Videofy.me, Europabutiken.se, PlayAd Media Group.

 

 

 

Clas Dahlén

 

Clas bakgrund omfattar såväl internationella koncerner som nystartade företag. Utnämnd till ”Årets Marknadschef 2013” har han bl.a. drivit Mr Greens varumärke och lönsamhet till toppen av den svenska spelindustrin.

 

Fredrik Langenskiöld

 

Varit vVD på ABB Financial Services med globalt ansvar för affärsutveckling

och strategisk planering. DotterbolagsVD och sedan globalt ansvarig för Tetra Pak inom försäljning och marknadsföring utanför Europa. Lång erfarenhet av styrelsearbete i såväl onoterade som noterade bolag.